MAJLIS PRA-SAMBUTAN JUBLI EMAS KE 50 TAHUN JENAN

JENAN, 6 Mei 2012 yang lalu, bertempat di dewan besar Sekolah Menengah Sultan Abdul Halim, telah berlangsungnya Majlis Pra-Sambutan Jubli Emas ke-50 tahun buat pertama kalinya. Majlis ini bermula pada jam 8 pagi dengan sesi pendaftaran para Alumni. Seramai lebih kurang 91 orang yang hadir. Seterusnya, majlis diteruskan dengan Mesyuarat Agung Khas Alumni SMSAH serta pameran-pameran turut dipamerkan.Pada hari yang sama, beberapa aktiviti sukan dan permainan turut dipertandingkan. Setelah masuk waktu Maghrib, pelajar SMSAH bersama para Alumni telah mendirikan solat Maghrib berjemaah. Bacaan tahlil turut diadakan. Seterusnya , sambutan Jubli Emas ini diteruskan dengan Pelancaran Pra-Jubli Emas yang ke 50 JENAN dan dirasmikan oleh Presiden Alumni SMSAH.

This entry was posted in Lain-lain. Bookmark the permalink.